Українська версія сайту

Відвідування Будинку Уряду України

13-04-2017

Керівництво академіє дбає про те, аби їхні курсанти були не лише висококваліфікованими фахівцями, але й всебічно розвиненими особистостями.

Так, 12 квітня курсанти 12 навчальної групи ННІ № 3 під керівництвом наукового співробітника відділу організації науково-дослідної роботи Олени Шевченко завітали до Кабінету Міністрів України та Музею історії урядів України, де їх особисто зустрів Володимир Татаренко, завідуючий сектором з питань історії урядів України Секретаріату Кабінету Міністрів України.

У програмі заходу було ознайомлення із самим приміщенням та специфікою його функціонування, відвідування конференц-залу, прес-центру, комунікаційного центру знаменитої столичної установи і не менш відомої архітектурної споруди.

Відвідування Будинку Уряду України

Для молоді була проведена ознайомча лекція про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів, після якої курсантам були представлені оригінальні матеріали, пов’язані з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема, документи, нагороди, фотознімки, відтворений інтер’єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Випала можливість знайомитися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату.

Відвідування Будинку Уряду України

У залі засідань Кабміну, зайнявши робочі місця міністрів, курсанти не просто занурилися в атмосферу засідання уряду, вони крок за кроком ознайомилися зі складним шляхом створення, обговорення та затвердження урядового документа, специфікою регламенту Кабінету Міністрів, а також механізмом передачі урядового законопроекту в Парламент.

Відвідування Будинку Уряду України

Від екскурсійного візиту до Будинку Уряду України залишилися приємні враження. Всі учасники екскурсії висловлюють щиру подяку керівництву НАВС за сприяння та підтримку в організації заходу.

ННІ № 3, відділ організації науково-дослідної роботи

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X