Українська версія сайту

15-07-2019

Зустріч з одногрупниками. Вона повертає всіх у ті незабутні роки юності, які кожен береже у пам’яті, і скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча. 13 липня 2019 року у ННІ №3 Національної академії внутрішніх справ відбулась чергова зустріч випускників Традиційно на згадку про цю подію в навчальному підрозділі академії висаджені вічнозелені красуні та туї.

Суботнього літнього дня до рідної Альма – матер з усіх куточків України завітали випускники юридичного та психологічного факультетів Київського інституту внутрішніх справ, які отримали дипломи про вищу освіту та перші офіцерські звання у 1999 році.

Екскурсію випускникам провів директор ННІ №3 Дмитро Андреєв. Колишні курсанти пройшлися по території інституту, побували у навчальних аудиторіях, гуртожитку, загальній бібліотеці, спортивному комплексі. Вони ділилися своїми спогадами, пригадуючи цікаві епізоди з курсантського життя, щиро розповідали один одному, як склалося життя. Традиційно робили фото на згадку.

Дмитро Володимирович розповів гостям про добру традицію – на згадку про зустріч, кожний випуск висаджує на клумбах «свої» зелені насадження. Тож і ця зустріч не стала виключенням. Цього дня випускники з великим задоволенням висадили на клумбах вічнозелені красуні та туї.

Приємно, що серед невпинного бігу робочих днів, серед невідкладних справ, через 20 років, юнаки та дівчата змогли знайти час приїхати до рідного вишу. Сподіваємось, що кожен з них залишить надовго в своїй душі теплий спогад про неповторні миті зустрічей через роки.

Щасти Вам дорогі випускники і до нових незабутніх зустрічей!

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X