Українська версія сайту

05-07-2019

В підтримання гарних традицій, 04 липня 2019 року, колектив ННІ №3 НАВС привітав колег Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві з професійним святом – Днем Національної поліції України.

Співробітники Дарницького управління поліції забезпечують належний правопорядок на стратегічно важливій ділянці міста Києва, адже тут і маршрут слідування урядових делегацій, і складна криміногенна ситуація. Вже багато років наші підрозділи зв’язує плідна співпраця. Курсанти інституту разом з офіцерами, неодноразово заступали на охорону публічної безпеки та порядку, переймали практичний досвід під час проходження навчальної практики та стажування.

Святкове зібрання проходило на базі районного управління поліції. В залі були присутні: і курсанти, і молоді лейтенанти, і полковники, але місія в них єдина – служіння народу. Від імені ректора Національної академії внутрішніх справ, генерала поліції другого рангу В. Чернєя, з професійним святом колег привітав директор інституту Дмитро Андреєв, вручивши співробітникам грамоти керівника НАВС.

Захисників правопорядку привітав очільник Дарницького УП, полковник поліції Сергій Чернишев. Він відзначив подяками своїх підлеглих, офіцерів та курсантів ННІ № 3. Також до привітань з професійним святом долучилися керівники державних установ, суддівських органів, органів прокуратури, військового комісаріату та МНС Дарницького району.

Після офіційної частини усі присутні переглянули святковий концерт, який додав ще більше позитивного настрою. Зі сцени звучали різножанрові вокальні композиції, інструментальна музика, декламувалися вірші у виконання курсантів та студентів творчого колективу ННІ №3 НАВС.

Професійне свято відсвяткували. А попереду у поліцейських напружені робочі будні, відповідальна робота, врятовані долі. І, звичайно, щирі слова людської вдячності за допомогу.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X