Українська версія сайту

Фестиваль «Добровольці – 2017»: профорієнтація та презентація

18-04-2017

Профорієнтаційна робота – один із найважливіших аспектів у роботі Національної академії внутрішніх справ. Активно та послідовно працює у цьому напрямі і колектив навчально-наукового інституту № 3.

Величезна увага приділяється проведенню цілеспрямованої роботи з профорієнтації серед учнівської молоді не тільки Києва та Київської області, а й всіх регіонів України. Налагоджена співпраця з обласними та районними управліннями Національної поліції України, управліннями освіти та адміністрацією загальноосвітніх закладів Києва.

Співробітники відділення соціально-гуманітарної роботи, кафедри організації охорони громадського порядку, слухачі магістратури та військовослужбовці факультету № 2 – підготовки фахівців для Національної гвардії України взяли участь у військово-патріотичному благодійному фестивалі «Добровольці – 2017». Зазначений захід був організований «Всеукраїнським солдатським комітетом ветеранів АТО» за підтримки Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації та проходив на базі будинку культури «Дарниця».

Фестиваль «Добровольці – 2017»: профорієнтація та презентація

Фестиваль «Добровольці – 2017»: профорієнтація та презентація

За програмою фестивалю, з метою патріотичного виховання школярів, була організована презентація навчальних закладів, які готують майбутніх офіцерів – захисників України, фотогалерея та виставка експонатів, присвячені бойовим діям на сході України, добровольцям та учасникам антитерористичної операції, концерт і нагородження батьків загиблих бійців АТО.

Під час проведення заходу ми гідно представили Національну академію внутрішніх справ як провідний навчальний заклад з підготовки офіцерів для Національної поліції та Національної гвардії України. Хлопці та дівчата дізналися про умови проходження служби та вступу на навчання до підрозділів академії, отримали інформаційні буклети та запрошення на День відкритих дверей, який заплановано на 12 травня.

Фестиваль «Добровольці – 2017»: профорієнтація та презентація

Від організатора проекту Олександра Дорошенка колективу інституту вручено подяку за активну участь у фестивалі.

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X