Українська версія сайту

20-05-2019

У Національній академії внутрішніх справ традиційними стали ювілейні зустрічі випускників. 18 травня 2019 року така урочиста зустріч відбулась у ННІ №3. Цього дня до рідної Альма-матер завітали випускники колишнього юридичного факультету Київського юридичного інституту МВС України, які отримали дипломи про вищу освіту та перші офіцерські звання у 2004 році.

Багато з них носять погони та працюють в підрозділах правоохоронних органів України. А хтось знайшов своє покликання у цивільному житті. Втім, всіх випускників об’єднує одне – це пам'ять про рідний виш та колишніх наставників. Зустріч пройшла у теплом спілкуванні та приємних спогадах. Вона дала можливість всім присутнім на декілька годин поринути у курсантські роки – один із найяскравіших періодів в житті кожного з них. Про сьогодення навчального підрозділу НАВС з випускникам поспілкувався директор ННІ №3 Дмитро Андреєв.

Цього по-літньому теплого, травневого дня колишні курсанти пройшлися по території інституту, побували у навчальних аудиторіях, гуртожитку, загальній бібліотеці, спортивному комплексі. Вони ділилися своїми спогадами, пригадуючи цікаві епізоди з курсантського життя, щиро розповідали один одному, як склалося життя, про свої професійні успіхи. Традиційно робили фото на згадку. Приємно, що серед невпинного бігу робочих днів, серед невідкладних справ, випускники змогли знайти час приїхати на зустріч.

За доброю традицією, на згадку про зустріч, на території інституту висаджено вічнозелену красуню, якою особовий склад буде милуватися кожного дня.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X