Українська версія сайту

10-07-2019

Відповідно до наказу НАВС від 25.06.2019 №718 «Про організацію та проведення навчального збору, складання випускного екзамену та військової присяги громадян України, які навчаються на кафедрі військової підготовки», з 01 липня 2019 року розпочався навчальний збір для громадян України, які завершують військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу в 2019 році. Заняття проводяться на базі ННІ №3.

Загалом навчальний збір будуть проходити чотири навчальні взводи. Протягом місяця, в рамках програми військової підготовки, юнаки та дівчата мають опанувати такі навчальні предмети: «Вогнева підготовка», «Стройова підготовка», «Фізична підготовка», «Тактична медицина», «Статути Збройних Сил України», «Ротні тактичні навчання», «Тактична підготовка», «Розвідувальна підготовка», «Інженерна підготовка», «Мінна безпека», «Радіаційний, хімічний, біологічний захист», «Військова топографія», «Озброєння та військова техніка», «Службово-бойове застосування підрозділів з охорони та оборони важливих державних об’єктів та комунікацій», «Службово-бойове застосування підрозділів з охорони громадського порядку», «Бойове забезпечення», «Підготовка зі зв’язку», «Ротні тактичні навчання», «Соціальна психологія», «Військова психологія» та «Організація виховної роботи в бойових умовах».

А допоможуть їм у цьому досвідченні науково-педагогічні працівники загальноакадемічних кафедр – військової підготовки та вогневої підготовки.

Особовий склад, який успішно пройде програму навчального збору та складе випускний екзамен, 30 липня 2019 року буде приведений до Військової присяги на вірність Українському народові.

 

ГВСРД ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X