Українська версія сайту

26-04-2019

Правопросвітницька та правовиховна робота повинна починатись ще з молодшої школи. З метою популяризація та відродження національної культури серед підростаючого покоління, сприяння військово-патріотичному вихованню молоді 25 квітня 2019 року на території ННІ №3 Національної академії внутрішніх справ проведена гра-КВЕСТ «КозачатаФЕСТ» I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Учасники заходу – учні загальноосвітніх навчальних закладів Лівобережжя.

До навчального підрозділу з’їхались команди (рої) з 27 загальноосвітніх шкіл району. На плацу відбулось урочисте відкриття за участю представників Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, Центру позашкільної освіти та ННІ №3.

Після дружніх та теплих привітань, розпочалися змагання.

Гра «Джура» базується на козацьких традиціях тож і змагання були відповідні:

«Стрільба з лука», «Метання зірочок», «Куліш», «Повзунець», «Підпережи козака», «Смуга перешкод». І звичайно ж «Військово-спортивна естафета», у якій школярам допомагали курсанти ННІ №3.

Команди намагались максимально показати свою витривалість, спритність та силу при виконанні завдань. Всі учасники цікавої гри продемонстрували спортивний азарт та прагнення до перемоги.

Також з школярами провели бесіди про професію поліцейського та навчання в Національній академії внутрішніх справ. Кожна школа отримала профорієнтаційні матеріали: плакати, буклети, видання газети «Наша академія».

 

Керівництво Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації щиро вдячне ректору Національної академії внутрішніх справ за сприяння в організації та проведенні гри, адже такі заходи сприяють вихованню юних патріотів України, їх національної гідності та активної громадянської позиції.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X