Українська версія сайту

31-05-2019

Наказом МВС України затверджено Концепцію запровадження в діяльності органів та підрозділів Національної поліції України Скандинавської моделі забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення масових заходів. Новий підхід у забезпеченні громадського порядку стає важливим кроком на шляху до повного оновлення методів поліцейської роботи в Україні. Тож з метою підвищення якості освітнього процесу та посилення його практичної складової, 30 травня 2019 року з курсантами першого курсу ННІ №3 НАВС було проведено бінарне практичне заняття з дисципліни тактична підготовка.

Заняття з теми: «Прийоми застосування засобів активної оборони при групових порушеннях громадського порядку» провели в бінарній формі викладач кафедри тактичної підготовки Євген Бакутін спільно з інспектором роти №6 батальйону №2 полку №1 в м. Києві ДПП, капітаном поліції Олександром Парфенюком.

На початку зустрічі вони наголосили курсантам, що такі практичні заняття дають можливість навчитися особовому складу реагувати та діяти швидко на будь які ризики при групових порушеннях громадського порядку. Використання сили – це крайній метод наведення порядку, тож потрібно вжити всіх можливих способів для деескалації ситуації.

В подальшому офіцери разом з курсантами відпрацьовували елементи дій поліцейських при групових порушеннях громадського порядку.

В ході заняття фахівець-практик відповів на запитання курсантів, навів приклади з особистої професійної діяльності, надав молоді слушні поради на майбутнє.

 

Кафедра тактичної підготовки ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X