Українська версія сайту

15-02-2019

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав – свято, що уособлює мужність і бойове братерство українців, які пройшли через горнило «афганської війни» та інших «гарячих точок». Долучились до заходів і курсанти першого курсу ННІ №3.

«Були ми там, куди нас кликав час. Пройшли вогонь, пізнали біль і втрати. І спільна справа поєднала нас – Ми честі і обов’язку солдати!». Словами гімну «Афгано-Чорнобильського братства «Побратими» розпочалось тематичне заняття для першокурсників, яке пройшло у загальній бібліотеці інституту.

Після інформаційно-історичного екскурсу, хлопці та дівчата переглянули виставку документальної та художньої літератури «Самовідданий подвиг». Серед представлених матеріалів і видання книги «Гартовані Афганістаном», на сторінках якої знайшли місце документи, нариси, спогади офіцерів, прапорщиків, сержантів і солдатів різних військових формувань, які пройшли вогняними дорогами тієї війни.  

Подвиги учасників бойових дій – це велика правда історії, духовний заповіт воїнів-миротворців сьогоднішнім захисникам Вітчизни, могутнє джерело патріотичного виховання молоді у наші дні.

 

 

ГВСРД  ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X