Українська версія сайту

07-06-2018

6 червня на запрошення Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації студенти та курсанти навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ взяли участь у святковому заході.

         На вказаний захід були запрошеніактивісти молодіжних громадських організацій та лідерів студентського самоврядування вищих навчальних закладів Дарницького району. Зустріч проходила на теплоході. В офіційній частині заходу проходила презентація Ради з питань молодіжної політики при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та нагородження почесними відзнаками. Студентка 1 курсу нашого інституту Катерина Головіна, яка є секретарем ради, отримала почесну відзнаку за сприяння у реалізації державної молодіжної політики у Дарницькому районі міста Києва.

         В другій частині святкового заходу для молоді була організована розважальна програма з дискотекою. Хлопці та дівчата мали змогу не тільки гарно відпочити, а й помилуватися краєвидом міста Києва.

ВГСР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X