Українська версія сайту

11-03-2019

Робочий тиждень у ННІ №3 розпочався загальноінститутським шикуванням на плацу. На виконання вказівки ректорату НАВС особовий склад навчального підрозділу був проінстуктований про належну підготовку щодо забезпечення публічного порядку та безпеки під час виборів Президента України.

З цією метою перевірено стан забезпеченості особового складу поліцейським одностроєм. Під час стройового огляду звернули увагу на зовнішній вигляд, перевірили наявність та відповідність службових посвідчень та карток – замісників у офіцерів. Додатково проведено інструктаж щодо застосування працівниками поліції спеціальних засобів та вогнепальної зброї.

Також керівництво поінформувало постійний та перемінний особовий склад про нагальні питання життєдіяльності навчального підрозділу, організацію освітнього процесу, основні завдання, які стоять перед колективом у найближчі дні та на перспективу.

Наприкінці загальноінститутського шикування директор інституту відзначив окремих курсантів, які своєю працею, своїми досягненнями примножують позитивний імідж рідного вишу – Національної академії внутрішніх справ.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X