Українська версія сайту

08-06-2018

Відповідно до Положення про організацію службової підготовки працівників Національної поліції України з постійним особовим складом навчально-наукового інституту № 3 систематично проводяться заняття в системі службової підготовки.8 червня відбулось чергове заняття з функціональної підготовки.

Завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи полковник поліції Богдан Дума довів до офіцерів нормативно-правові документи, які надійшли на ознайомлення до навчального підрозділу.

Зокрема, доведено наказ МВС України від 16.02.2018 № 111 «Про затверджено Інструкції з організації реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події та оперативного інформування в органах (підрозділах) Національної поліції України».

Крім цього, на виконання доручення НАВС від 31.05.2018 «Про доповнення регламентації роботи комендатури академії та покладання виконання функціональних обов’язків» з постійним особовим складом вивчено нормативно-правові акти, які регламентують діяльність комендатури академії та чергових частин підрозділів Національної поліції.

Вищевказані документи вивчені та в подальшому будуть використовуватися у повсякденній службовій діяльності.

 

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X