Українська версія сайту

11-06-2019

Невдовзі Національна академія внутрішніх справ буде святкувати свій 100-річний Ювілей. Неодноразово для здобувачів вищої освіти організовувались зустрічі з співробітниками, ветеранами академії, які внесли свій вклад у розбудову навчального закладу.

Сьогодні, 11 червня 2019 року, нашому рідному вишу виповнилось 98 років. Тож перед початком навчальних занять для перемінного особового складу ННІ №3 у великій актовій залі провели тематичне інформування «НАВС – 98!»

Директор ННІ №3 Дмитро Андреєв зупинився на історії становлення академії, яка  бере свій відлік від 11 червня 1921 року. Озвучив курсантам основні досягнення навчального закладу по різним напрямам діяльності, його славні традиції. Закликав молодь цінувати і гордитися тим, що сьогодні вони навчаються у провідному закладі вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належить до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

Після інформаційно-історичного екскурсу, хлопці та дівчата переглянули виставку «Інтелектуальний ресурс НАВС» та «Домінанта успіху – поступ вперед: наукові досягнення НАВС», підготовлену бібліотекарем загальної бібліотеки Оксаною Батрак. Серед представлених матеріалів наукові періодичні видання академії, навчальні посібники.

Поступово зміцнюючи свій потенціал, відповідно до вимог МВС України, академія нині розвивається у всіх напрямах інноваційної освітньої діяльності та зарекомендувала себе як провідний науковий і методичний центр, базовий заклад для підготовки нової генерації правоохоронців.

З Днем народження НАВС!

 ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X