Українська версія сайту

27-02-2019

За такою суспільно-актуальною темою 27 лютого 2019 року з перемінним особовим складом другого курсу ННІ №3 проведено практичне заняття працівниками підрозділів Національної поліції – учасниками тренінгу з питань протидії домашньому насильству, який наразі проходить на базі Національної академії внутрішніх справ.

З курсантами поспілкувалися заступник начальника відділу діяльності офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в м. Києві Денис Француз та начальник сектору дільничних інспекторів поліції Голосіївського управління поліції ГУНП в м. Києві Василь Буренко.

Фахівці - практики нагадали курсантам, що вони будуть працювати в системі «людина-людина» і основним завданням поліції є захист життя, здоров’я, прав і свобод громадян. В контексті тематики зустрічі вони детально зупинилися на проблемі домашнього насильства в Україні, формах та методах діяльності поліцейських, спрямованих на попередження, виявлення та припинення домашнього насильства. Особливо зацікавила майбутніх дільничних офіцерів та офіцерів ювенальної превенції інформація про проект «Поліна» – проект мобільних груп, які комплексно підходять до вирішення проблем саме домашнього насильства. Він стартував у червні 2017 року у Дарницькому районі міста Києва і на сьогодні має свої дієві результати.

Наприкінці зустрічі офіцери поліції побажали курсантам академії, які в подальшому будуть проходити службу в підрозділах превенції Національної поліції України, наполегливо оволодівати необхідними знаннями, стати справжніми професіоналами в подальшій службовій діяльності.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X