Українська версія сайту

07-12-2018

За такою темою 5 грудня, в рамках Всеукраїнського тижня права, співробітник групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Тетяна Пасічник, студенти-другокурсники Діана Остапчук, Катерина Головіна та курсант другого курсу Тарас Мельник, провели правопросвітницьке заняття з учнями 9-их класів спеціалізованої школи № 255 міста Києва.

В ході заняття старшокласники мали можливість ознайомитись зі своїми правами; обговорити основні порушення їх прав; отримати інформацію щодо інстанцій, до яких можливого звернення у разі їх порушення; види відповідальності неповнолітніх; засвоїти правила поведінки під час спілкування з поліцейськими, зокрема під час затримання.

Доповідачі наголошували на тому, що треба розумно користуватися своїми правами та не забувати про обов’язки. А основний обов’язок кожної людини – поважати права інших.

 

  

Заняття пройшло цікаво та змістовно. Хлопці та дівчата задавали багато питань по темі, на які отримали вичерпні відповіді.

 

Також школярам презентували Національну академію внутрішніх справ, як провідний навчальний заклад системи МВС, де готують висококваліфікованих фахівців для Національної поліції України та юридичних структур.

 ГВСРД ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X