Українська версія сайту

Колектив ННІ №3 відвідав театральну виставу в Палаці "Україна"

26-06-2019

Літнього вечора, 25 червня, співробітники ННІ №3, зі своїми родинами, в малому залі Палацу «Україна» відвідали театральну виставу «Кафе Республіка». На виставу також були запрошені курсанти та студенти, які приймають активну участь у громадському житті навчального закладу, відмінники навчання.

Колектив ННІ №3 відвідав театральну виставу в Палаці

«Кафе Республіка» – проект Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір’я». Це сучасна політична драма за твором молодого письменника і драматурга Богдана Гнатюка. Вже більше року вистава успішно йде на театральних майданчиках України. В ній грають кращі артисти країни – Анатолій Гнатюк, Сергій Калантай, Олексій Паламаренко, Лідія Семесюк, Ірина Сопіт та Назар Борушок. Вистава надзвичайно динамічна, жива, з цікавим сюжетом. Головний герой вагається: чи великі гроші, чи зрада партійних ідеалів? Дія відбувається у загадковому Кафе «Республіка», яке стає прообразом місця основного вибору людини, де на неї чекають усілякі спокуси, і де вона повинна вистояти чи зламатись.

Колектив ННІ №3 відвідав театральну виставу в Палаці

Перегляд пройшов на одному подиху. Після вистави відбулася творча зустріч з артистами вистави та спільне фотографування на згадку.

Колектив ННІ №3 відвідав театральну виставу в Палаці

Колектив ННІ №3 відвідав театральну виставу в Палаці

Сприяли цікавому театральному дозвіллю співробітники Первинної профспілкової організації Національної академії внутрішніх справ. Колектив ННІ №3 щиро вдячний їм за підтримку в організації відвідування театральної вистави.

  

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X