Українська версія сайту

Електронний довідник патрульного: розробка авторського колективу для виконання завдань поліцейським при проведенні Євробачення-2017

11-05-2017

Відповідно до Плану заходів з підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 740-р., на МВС України та Національну поліцію покладено завдання із забезпечення публічної безпеки і порядку в цілому в місті Києві, та безпосередньо у місцях проведення пісенного конкурсу, а також у місцях масового перебування громадян України та іноземних гостей.

На сучасному етапі підготовки до забезпечення публічного безпеки і порядку під час проведення 62-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» необхідні принципово нові підходи в службовій діяльності працівників Національної поліції України.

Електронний довідник патрульного:  розробка авторського колективу для виконання завдань поліцейським при проведенні Євробачення-2017

Так, на виконання п. 16 Плану створення об’єкту інтелектуальної власності НАВС на 2017 рік авторським колективом академії, у тому числі працівниками наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку, здійснено розробку електронного довідника патрульного для виконання завдань поліцейським при забезпеченні публічної безпеки і порядку під час проведення пісенного конкурсу.

Електронний довідник патрульного включає в себе такі блоки: інформаційний (43 країни-учасниці); заборонені предмети та речовини; тактичний (алгоритм дій у різних ситуаціях; домедична допомога); документи, елементи захисту та види їх підробки; законодавство та довідковий.

Довідник розроблено для використання патрульними під час забезпечення публічної безпеки і порядку при проведенні пісенного конкурсу «Євробачення» та в повсякденній діяльності.

Розраховано на поліцейських, науково-педагогічний склад, ад’юнктів, слухачів і курсантів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання.

Матеріали розміщено на сайті НАВС для загального користування

http://www.naiau.kiev.ua/books/dovidnyk_patrulnoho/index.html

Наукова лабораторія з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X