Українська версія сайту

13-12-2018

12 грудня на базі Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету відбувся Всеукраїнський правовий ВІП-турнір, організований Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих вчених юристів України. Мета заходу – сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці. Команда ННІ №3 стала однією із кращих.

 

VIP розшифровується як „високо інтелектуальний правник”. Сам турнір проводився за форматом гри «Брейн-ринг». В ньому взяли участь 23 команди з усіх куточків України від вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що здійснюють підготовку за напрямом «право».

До складу нашої команди входили здобувачі вищої освіти 1-го та 2-го курсів ННІ № 3 НАВС: Борис Ткачук, Карина Йогансен, Вікторія Потоцька, Юлія Привалова, Юлія Глушак.

Команда гідно представила Національну академію внутрішніх справ, виборовши почесне 2 місце серед претендентів на гру у фіналі, за що буди відзначенні дипломами. Хлопці та дівчата підвищили свій рівень правових знань, знайшли нових друзів та отримали масу позитивних емоцій.

 

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших наукових досягнень!

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X