Українська версія сайту

Курсанти ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка та ДЮІ МВС України увійшли до складу Координаційної ради НАВС

10-09-2014

Делегування до складу Координаційної ради НАВС

 представників з числа курсантів ЛДУВС ім. Е.О. Ділоренка та ДЮІ МВС України

 10 вересня в актовій залі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України відбулося засідання Ради курсантського самоврядування на якому розглядалися питання щодо активізації роботи активу інституту. Та одним із найголовніших питань стало обрання із числа представників Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та Донецького юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ України, кандидата до складу активу самоврядування інституту, а далі делегування його кандидатури до складу Координаційної ради академії. Таким курсантом виявився рядовий міліції Курінний Олександр Олександрович, виходець із числа представників Донецького юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ України.

На засіданні були присутні 60 осіб із числа перемінного особового складу інституту на чолі з Головою курсантського самоврядування, інспектор відділення соціально-гуманітарної роботи старший лейтенант міліції Клачко Алла Миколаївна, провідний фахівець соціально-гуманітарної роботи майор міліції Боровий Сергій Іванович та заступник начальника інституту підполковник міліції Наумець Юрій Миколайович.

Найбільш актуальними питаннями зі сторони курсантів виявились:    

-  звільнення із занять самостійної підготовки курсантів, які претендують на диплом з відзнакою;

- надання дозволу на проживання за межами інституту курсантам 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки.

- перегляд графіка несення служби групою швидкого реагування для факультету Національної гвардії України;

Разом із керівництвом інституту було розглянуто зазначені вище проблемні

питання і прийнято рішення спільними зусиллями знайти альтернативне вирішення  в найкоротший термін.

А розпочалося засідання з представлення новообраного активу самоврядування на курсах та затвердження плану роботи Ради курсантського самоврядування інституту  на

навчальний рік. Також, було наголошено на необхідність активізації роботи

юридичної клініки, проведення волонтерської та профорієнтаційної роботи. Особлива увага була зосереджена на підшефних закладах закріплених за навчальним підрозділом - Дарницькому будинку-інтернат та Спеціалізованій школі-інтернат №10.

Важливим елементом діяльності курсантського самоврядування залишається взаємодія та співпраця між представниками студентського самоврядування та студентськими профспілковими організаціями вищих навчальних закладів.

                 

Олена Ремез
Голова курсантського самоврядування
ННІ ПФПМГБНГУ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X