Українська версія сайту

Перші кроки започаткування студентського самоврядування в ННІ № 3

07-09-2017

    Питання започаткування студентського самоврядування, організації навчального процесу та матеріально-технічного забезпечення стали предметом зустрічі першокурсників-студентів з керівництвом та курсантами навчально-наукового інституту № 3.

         На початку свого виступу директор інституту Дмитро Андреєв привітав хлопців та дівчат з тим, що на сьогодні вони є студентами Національної академії внутрішніх справ – провідного навчального закладу в системі МВС України з усталеними традиціями та потужним потенціалом. Також він зазначив, що в академії  працює досвідчений науково-педагогічний колектив, який на досить високому рівні забезпечує організацію освітнього процесу на протязі навчального року.

Перші кроки започаткування студентського самоврядування в ННІ № 3 фото 1

         Курсанти ННІ № 3 секретар Координаційної ради Наталія Кислицька та голова студентського наукового товариства Олександра Приходько розповіли про діяльність Студентського (курсантського) самоврядування та Студентського наукового товариства НАВС, які дають право і можливість молоді вирішувати питання навчання і побуту, захисту прав та інтересів студентів, розширити свій кругозір у науці,  а також брати участь в управлінні вищим навчальним закладом.

Перші кроки започаткування студентського самоврядування в ННІ № 3 фото 1

         Заступники директора інституту по напрямкам діяльності Юлія Комаринська, Андрій Руденко та Віктор Власик приділили велику увагу питанню щодо якісного забезпечення освітнього процесу та наукової діяльності, зупинилися на правилах проживання в гуртожитках інституту, пожежної та технічної безпеки, а також дотримання дисципліни і законності.

   Наприкінці зустрічі  Дмитро Андреєв зазначив, що між колективом інституту та студентами повинна  відбутися дієва двухстороння комунікація, яка забезпечить спільний успіх у вирішенні усіх нагальних питаннях життєдіяльності навчального підрозділу.

Перші кроки започаткування студентського самоврядування в ННІ № 3 фото 1

 

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X