Українська версія сайту

Від теорії до практики

11-07-2017

З 10 липня курсанти перших курсів розпочали проходити ознайомчу практику в територіальних підрозділах Головних управлінь Національної поліції міста Києва та Київської області.

Основне її завдання – ознайомити першокурсників з оперативно-службовою діяльністю територіальних органів поліції, їх структурних підрозділів і служб.

51 курсант факультету №1 навчально-наукового інституту №3 прибули до Дарницькому управлінні поліції, де з ними зустрівся керівник підрозділу, полковник поліції Сергій Чернишов.

Від теорії до практики

                                          

Звертаючись до першокурсників, він наголосив, що сьогодні акцент робиться на посилення практичної складової в підготовці поліцейських, тож офіцери Дарницького управління поліції прикладуть максимум зусиль, щоб поділитися своїм досвідом роботи з молодими колегами, допоможуть реалізувати теоретичні знання через відпрацювання конкретних завдань. Також наголосив, щоб усі відповідально ставились до виконання своїх обов’язків, дотримувались службової дисципліни та законності, адже тепер вони одна команда.

Від теорії до практики

Про результати ознайомчої практики, набуті практичні навички курсанти будуть звітувати на профільній кафедрі інституту – організації охорони громадського порядку.

Ми бажаємо нашим першокурсникам цікавої ознайомчої практики, щоб вони отримали перший практичний досвід так необхідний в подальшому становленні фахівця – правоохоронця.

                            

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X