Українська версія сайту

Курсанти-першокурсники ННІ №3 знайомляться з історичними місцями України

18-09-2017

Київський музей Пирогово під відкритим небом – це невеличка казка, в якій вдало переплітається минуле з сьогоденням, християнство з язичництвом та народна культура з побутом. Усе це утворює неповторну композицію подорожі історією, що закарбовується в пам'яті надовго.

18 вересня, відповідно до плану вихідного дня, курсанти першого курсу навчально-наукового інституту №3 відвідали Музей народної архітектури та побуту України Пирогів.

Курсанти-першокурсники ННІ №3 знайомляться з історичними місцями України

Вони мали унікальну можливість пройтися всіма найцікавішими куточкам України за один день, побачити буквально зсередини життя українського народу в XVII-XX ст.

Хлопці та дівчата прогулялися вуличками стародавнього села, відвідали міні-музеї, в яких представлені внутрішній інтер’єр, одяг, вишиванки, килими, тканини, кераміка, живопис, робочі інструменти, меблі, посуд, музичні інструменти тих часів, побували в церковно-парафіяльній школі, садибі священика, а також у Десятинній церкві, де і досі проводяться обряди вінчання за старовинними традиціями, що приваблює багатьох молодят.

Пирогів – це незабутнє місце для відпочинку. Тут можна забути про всі проблеми, помилуватися природою, послухати українських пісень, гру на справжніх національних інструментах. Саме в таких місцях зберігається непохитний дух історії, на якому формувалися українські звичаї та традиції. І наше основне завдання залучати молодь до історичної спадщини свого народу.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X