Українська версія сайту

Курсанти та студенти ННІ №3 відвідали бізнес-форумів «БУДЬ СЕРЕД КРАЩИХ! OLEROM FORUM 1»

03-10-2017

 

«Є тисяча дерев, є тисяча паразитів і є лише одна людина, яка поливає коріння, надаючи їм можливість жити та існувати».

Світ змінюється неймовірно швидкими темпами, все стає хуткішим. Звісно ми встигаємо виробити механічні навички, але не встигаємо змінити звички та погляди людей. Існують ті, хто здатен піднятися над усією буденністю, саме такі люди і створюють наше майбутнє.

Курсанти та студенти ННІ №3 відвідали бізнес-форумів  «БУДЬ СЕРЕД КРАЩИХ! OLEROM FORUM 1»

30 вересня курсанти та студенти навчально-наукового інституту №3 мали нагоду відвідати один з наймасштабніших бізнес-форумів Європи, який відбувався в Палаці спорту під девізом «БУДЬ СЕРЕД КРАЩИХ!OLEROM FORUM 1».

Головною метою заходу було дати можливість ініціативним курсантам та студентам познайомитися з унікальними спікерами, з людьми інноваційного мислення та дій, провідними хедлайнерами у світі бізнесу.

Фото 2

Відкривав цей цікавий захід український телевізійний та радіоведучий, один з провідних ведучих пісенного конкурсу Євробачення – Володимир Остапчук.

Особливе враження на курсантів та студентів справив спікер Маршалл Голдсміт, який відкрив слухачам свою унікальну методику та розповів про успішні «триггери» лідерів найбільших корпорацій США.

Справжньою родзинкою форуму став виступ Стіва Возняка – співзасновника всесвітньовідомої фірми Apple.

Фото 3

Не мабуть, а напевно, саме така підтримка та зацікавленість допоможе виховати нове, ініціативне та всебічно розвинуте покоління нових поліцейських, справжніх захисників правопорядку та законності!



Наукове товариство курсантів

та студентів ННІ №3

 

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X