Українська версія сайту

29-11-2018

Протягом листопада в Дарницькому районі міста Києва проходив фестиваль талановитої молоді «Молодість – 2018» по творчому напрямку. Активну участь у ньому взяли курсанти та студенти ННІ №3.

Свої творчі здібності на фестивалі демонстрували студенти навчальних закладів Дарницького району у різних номінаціях. Наша творча молодь також гідно представила свій навчальний заклад – Національну академію внутрішніх справ.

22 листопада відбулось нагородження переможців на базі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації. На початку заходу учасників привітав керівник апарату Дарницької РДА Микола Калашник, зазначивши, що Україна багата на обдаровану молодь, яку треба підтримувати, тому що вона – майбутнє держави. Він побажав усім чудового настрою, позитивних вражень та нових перемог.

Курсанти та студенти були відзначені заслуженими нагородами у номінаціях «Вокальне мистецтво», «Інструментальний жанр», «Вокально-інструментальний жанр».

Дипломи та кубки отримали Владислав Самойленко, Каріна Косенко, Вікторія Супрун, Юрій Бондаренко, Тетяна Дем’янчук, Максиміліан Бразалук.

Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих успіхів!

 

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X