Українська версія сайту

Курсантів ННІ №3 ознайомили з діяльністю Сектору ювенальної превенції

01-11-2017

У навчально-науковому інституті №3 продовжуються організовуватися зустрічі перемінного особового складу з фахівцями практичних підрозділів.

Цього разу з курсантами навчального підрозділу зустрівся начальник Сектору ювенальної превенції Деснянського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві майор поліції Олександр Бугай.

Курсантів ННІ №3 ознайомили з діяльністю Сектору ювенальної превенції

                                        

На початку зустрічі Олександр Михайлович зазначив, що сьогодні ювенальна превенція – надзвичайно актуальне питання, тому що основними завданням Сектору є організація та здійснення заходів щодо попередження, виявлення та припинення фактів жорсткого поводження з дітьми, учинення стосовно них насильства, у тому числі батьками, законними представниками, а також надання правової та психологічної допомоги дітям, які є потерпілими в кримінальному провадженні чи стали свідками кримінального правопорушення. Зупинився він і на питаннях організації та здійснення заходів індивідуальної профілактики з дітьми, що вчинили адміністративні та кримінальні правопорушення, установлення місцезнаходження дітей у разі їх безвісного зникнення, розкриття кримінальних правопорушень, учинених дітьми.

Курсантів ННІ №3 ознайомили з діяльністю Сектору ювенальної превенції

   

Зустріч пройшла змістовно та цікаво. Хлопці та дівчата задавали питання, а фахівець-практик надавав вичерпні відповіді, спираючись на свої професійні знання та практичний досвід.

 

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X