Українська версія сайту

31-05-2018

На виконання наказу МВС від 16.02.2018 №113 «Про оголошення у 2018 році конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів та студентів закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання» 31 травня у великій актовій залі  навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ відбулося нагородження студентів та курсантів по результатам проведення конкурсу наукових робіт.

Підводячи підсумки наукових заходів, здобувачі вищої освіти отримали такі результати: за участь у підсумковій науково-теоретичній конференції наукового товариства курсантів та студентів інституту «Євроатлантична інтеграція в контексті захисту прав та інтересів громадян України» отримав грамоту за 2 місце у роботі секції «Історія держави та права» Максим Олійник, Вікторія Павлюченко – 2 місце у роботі секції «Актуальні проблеми теорії держави та права», Ірина Бондар – 2 місце у роботі секції «Актуальні проблеми конституційного права та прав людини», за 3 місце у роботі секції «Актуальні проблеми теорії держави та права», нагороджено Аліну Пегову. Студенти Карина Йогансен, Вікторія Потоцька, Наталія Стукало, Сергій Вахненко отримали грамоти за активну участь у науково-дослідній роботі академії, особисті творчі досягнення та з нагоди Дня науки.

У конкурсі наукових робіт НАВС вибороли призові місця Борис Ткачук – 2 місце та 3 місце – курсант Аліна Завертана.

Цінні подарунки, а саме посібники для співробітників поліції та правоохоронних органів «Європейська конвенція з прав людини та охорона правопорядку» за вагомий внесок у розвиток наукового потенціалу інституту отримали студенти-першокурсники Євген Голинський, Олександра Дмитрів, курсанти Тетяна Лагодич, Олег Мигалко, Діана Бабенко, Надія Шока, Анастасія Кікацька, Олександра Вакулюк, Ірина Куліш, Тарас Мельник, Сергій Нешиків та слухач магістратури першого курсу Олег Бащук.

Приємно, що курсантів інституту, а саме: Іллю Жуковського, Богдану Корнійчук, Альону Завертану, Ірину Куліш, Ольгу Нагорнюк, Микиту Немикіна, Таїсію Пословську, Єлизавету Руденко, Тетяну Скалацьку, нагородили особистою фотокарткою курсанта, сфотографованого біля розгорнутого прапора Національної академії внутрішніх справ. Олександру Артеменку, Ірині Захарко, Наталії Кислицькій, Владиславу Малинці, Олександрі Приходько – надали короткострокову відпустку терміном 3 доби.

Наукові наставники також отримали грамоти за наукові досягнення, активну участь у науково-дослідній роботі та керівництво здобувачів вищої освіти. Були відзначені викладачі кафедри тактико-спеціальної підготовки ННІ № 3 Олександр Красіков та Аліна Кудлай.

Наші хлопці та дівчата впевнено крокують у науковій діяльності, мають серйозні здобутки, підтверджуючи їх не тільки в стінах академії, а й на рівні Міністерства внутрішніх справ.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X