Українська версія сайту

Курсантів ННІ № 3 урочисто вітали з Днем Знань

01-09-2017

Першого вересня у навчально-науковому інституті № 3, як і у всіх навчальних закладах України, проходили урочисті заходи з нагоди Дня знань.

Курсантів ННІ № 3 урочисто вітали з Днем Знань фото 1

Свято розпочалося на плацу інституту з Державного Гімну України.

Курсантів ННІ № 3 урочисто вітали з Днем Знань фото 4

Від імені ректорату та вченої ради Національної академії внутрішніх справ з початком нового навчального року курсантів привітав проректор, полковник поліції Андрій Запотоцький, побажавши їм наполегливо оволодівати знаннями, готувати себе до роботи у складних умовах протидії злочинності, переймати професійний та практичний досвід у викладацького складу, стати справжніми фахівцями своєї справи.

З привітаннями та побажаннями високо нести ім'я курсанта провідного вишу системи МВС України, стати висококваліфікованими спеціалістами, завжди бути поборниками справедливості, законності, честі до юнаків та дівчат звернулися начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції, полковник поліції Ігор Бабич, директор інституту Дмитро Андреєв, начальник Дарницького управління поліції, полковник поліції Сергій Чернишев.

За нашою доброю традицією в перший день нового навчального року першокурсникам були вручені символічні залікова книжка та ключ знань.

Курсантів ННІ № 3 урочисто вітали з Днем Знань фото 2

Після офіційної частини приємним моментом свята стало привітання від Народного артиста України, громадського діяча Анатолія Гнатюка, який порадував усіх вокальними шедеврами. Музичною композицією «Моя Україна» привітала присутніх слухач магістратури, лейтенант поліції Еліна Денисова.

Під звуки маршу перемінний особовий склад, у тому числі 183 першокурсники, пройшли урочистою ходою.

Курсантів ННІ № 3 урочисто вітали з Днем Знань фото 1

А вже далі вони прослухають першу у новому навчальному році лекцію на тему: «Європейська перспектива: шлях країни до Європи».

Колектив інституту від душі бажає всім курсантам міцного здоров’я, нових досягнень у науковій діяльності та навчанні, цікавого дозвілля та надійних друзів.

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X