Українська версія сайту

Навчально-методичний збір в ННІ № 3

20-09-2016

19 вересня у навчально-науковому інституті № 3 відбувся навчально-методичний збір за участю т.в.о. директора інституту Калюка О.М., т.в.о. заступника директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Саковського А.А., начальника відділу моніторингу якості підготовки НАВС Дубівки І.В. та науково-педагогічного складу академії, який забезпечує навчально-виховний процес в інституті.

Навчально-методичний збір в ННІ № 3

Під час робочої зустрічі керівником інституту Калюком О.М. були окреслені результати викладання навчальних дисциплін в минулому році, визначено перспективи удосконалення навчально-виховного процесу та єдиного підходу до критеріїв оцінювання слухачів та курсантів інституту.

Ґрунтовніше про оцінювання та єдиний підхід наукового-педагогічного складу до його критеріїв доповіла начальник відділу моніторингу якості підготовки НАВС Дубівка І.В., яка довела вимоги щодо ведення журналів обліку успішності, заповнення екзаменаційних відомостей, аркушів успішності курсантів та залікових книжок.

Підбиваючи підсумки, т.в.о. заступника директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Саковський А.А. звернув увагу на покращання успішності курсантів, особистої відповідальності викладачів під час викладання дисциплін та дотримання внутрішнього розпорядку, дисципліни та законності науково-педагогічним складом академії.

Навчально-методичний збір в ННІ № 3

Група забезпечення навчального процесу

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X