Українська версія сайту

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО СЕРГІЄМ ЛІЩУКОМ

20-04-2017

19 квітня до навчально-наукового інституту № 3 НАВС завітав учасник антитерористичної операції головний сержант взводу 72-ї Білоцерківської бригади Ліщук Сергій Анатолійович.  

Гучними оплесками зустріли почесного гостя у великій актовій залі. Представляючи Сергія Анатолійовича особовому складу, директор інституту Дмитро Андреєв зазначив, що цей воїн своїм життям, своїми справами творить новітню історію України. Це мужня людина, на яку варто рівнятися молодому поколінню.

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО СЕРГІЄМ ЛІЩУКОМ

Зустріч була цікавою і змістовною. Сергій Анатолійович розповів про свою участь у бойових діях на Сході. Він також поділився з присутніми конкретними фактами щодо організації та проведення антитерористичної операції на Донбасі, життєвими історіями про деяких військовослужбовців. Під час його розповіді, можна було відчути той біль, який він разом зі своїми підлеглими пережив за цей період.

Також відповів на численні запитання курсантів.

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО СЕРГІЄМ ЛІЩУКОМ

Основна думка, яку хотів донести до курсантів – робити все на відмінно і навіть краще, стати справжніми фахівцями своєї справи, гідно нести звання офіцера, бути патріотами своєї країни та навчатись, навчатись, навчатись, щоб у майбутньому виконувати поставлені державою завдання на відмінно.

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКОМ АТО СЕРГІЄМ ЛІЩУКОМ

                                                                                                                      

 Антоніна Здрілько,

ВСГР, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X