Українська версія сайту

Нова домівка для курсантів ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка та ДЮІ МВС України!

08-09-2014

Курсанти навчально-наукового інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України Національної академії внутрішніх справ  сіли за одну парту з курсантами Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка та Донецького юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ України. Для 159 курсантів, яких перевели з Донецької та Луганської області, інститут став новою домівкою.

Вже майже тиждень як вони навчаються у Києві. За цей час курсанти встигли розпочати навчання, ознайомитись з умовами, у яких вони проживатимуть, та потоваришувати з новими друзями. За словами самих курсантів атмосфера у інституті дуже дружня.

«Ми навіть не сподівалися, що нас зустрінуть так привітно. Покидаючи свої домівки, ми не здогадувалися, на що сподіватись, але тут з розумінням відносяться до нас.  А, інколи ,нам навіть здається, що приділяють занадто багато уваги. Адже офіцерський склад проводить з нами 80 % нашого часу» - каже Богдан Ігнатьєв.

«Мені дуже сподобалися урочисті заходи з нагоди Дня знань які проходили в  інституті, а саме: присвоєння курсантам  чергового спеціального звання. У нас такого не було. Ми сподіваємось, що будемо гідними товаришами нашим колегам. І взагалі, я дуже хочу вступити до парадного розрахунку академії.- сказав Богдан Ігнатьєв. - А ще, нам  подобається як нас годують, тому що, чесно кажучи,дома у нас з цим були проблеми».


Приїжджі курсанти із задоволенням відвідують заняття, займаються спортом та збираються приймати активну участь у житті інституту. Вони відзначають гарну матеріально-технічну базу, високий рівень професорсько- викладацького складу та бажання керівництва і офіцерів інституту створити усі необхідні умови для виховання справжніх професіоналів своєї справи.

Олена Ремез
Голова курсантського самоврядування
ННІ ПФПМГБНГУ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X