Українська версія сайту

Новий навчальний рік розпочався!

01-09-2014

01 вересня 2014 року в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України Національної академії внутрішніх справ, як і у всіх навчальних закладах України, пройшли урочисті заходи, присвячені Дню знань та початку нового навчального року.

Заходи розпочалися на плацу інституту з Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих героїв – працівників органів внутрішніх справ та Національної гвардії України, які загинули у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

В урочистостях взяли участь почесні гості, серед яких начальник служби військової освіти та наукової роботи відділу планування та аналітичної роботи управління бойової та спеціальної підготовки ГУНГУ полковник Сергій Капелюшний, ветеран органів внутрішніх справ, учасник бойових дій в Афганістані полковник у відставці Володимир Грищенко, протоієрей Валерій Новаш

Начальник інституту полковник міліції Валерій Примак звернувся до курсантів, зазначивши: – «Сьогодні ви готуєтесь до мужньої, почесної, нелегкої, але такої потрібної нашій державі професії ‑ бути правоохоронцем. Вам в майбутньому стояти на сторожі законності і правопорядку, захищати державний устрій, права і свободи, життя і гідність громадян, вірою і правдою служити букві Закону. Оволодівайте знаннями, наполегливо готуйте себе до роботи у складних умовах протидії злочинності. А вчитися і переймати у цьому багатий професійний та життєвий досвід Вам є у кого».

За доброю традицією в перший день нового навчального року курсантам вручили символічний «ключ знань» та символічну «залікову книжку».

Настоятель Храму Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла протоієрей Валерій Новаш звернувся до присутніх з напутнім словом та провів ритуал освячення всього особового складу інституту.

Приємним моментом урочистих заходів стало оголошення наказу ректора Національної академії внутрішніх справ «Про заохочення перемінного особового складу з нагоди Дня Незалежності України». За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високі досягнення у навчанні та спорті, активну участь у громадському житті навчального закладу курсантам були вручені погони «молодшого сержанта міліції». Також оголосили наказ про заохочення особового складу факультету підготовки фахівців для Національної гвардії України.

Після офіційної частини свята для всіх присутніх прозвучала пісня «Офіцери» у виконанні курсанта 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки рядового міліції Дмитра Тіщенка.

Колектив інституту від душі бажає всім курсантам міцного здоров’я, невичерпної енергії, здобутків у навчанні, цікавого дозвілля та надійних друзів.

З Новим навчальним роком! З новими досягненнями!

 

Елеонора Маковецька

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X