Українська версія сайту

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

07-02-2019

7 лютого у навчально-науковому інституті №3 відбувся персональний розподіл випускників магістратури 2019 року для подальшого проходження служби в практичних підрозділах Національної поліції України.

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

  

Безпосередніми учасниками події стали 18 випускників ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» (підготовка кадрів для підрозділів превентивної діяльності).

Від керівництва академії на заході був присутній проректор, полковник поліції Руслан Сербин. Він привітав випускників ще з одним пройденим етапом у їхньому житті, побажав усім успіхів та наснаги на професійній ниві.

В складі комісії з персонального розподілу працювали заступник начальника Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України, полковник поліції Іван Прохоренко, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Київській області підполковник поліції Віктор Кутовий, представник управління кадрового забезпечення ГУНП в м. Києві, директор інституту Дмитро Андреєв, заступники за напрямами роботи.

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

  

За результатами роботи комісії, з урахуванням отриманого фаху, усім випускникам були запропоновані місця для подальшого проходження служби у підрозділах Національної поліції міста Києва, Київської області та інших регіонів України. Відповідно до протоколу розподілу вони будуть призначені на посади дільничних офіцерів поліції та інспекторів поліції сектору превенції.

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

  

Наразі слухачі магістри готуються до державної атестації. А потім довгоочікуваний випуск, після якого молоді лейтенанти матимуть змогу в повній мірі реалізувати у практичній діяльності знання та уміння, отримані під час навчання у Національній академії внутрішніх справ.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X