Українська версія сайту

Підведення підсумків в інституті

16-09-2016

15 вересня у навчально-науковому інституті № 3, за участю постійного та перемінного особового складу підрозділу, відбулось підведення підсумків навчально-наукової роботи та дотримання службової дисципліни у 2015-2016 навчальному році.

Підведення підсумків в інституті

Урочисто відкривши захід та довівши загальну інформацію, тимчасово виконуючий обов’язки директора інституту полковник поліції Олексій Калюк, наголосив на тому, що у цілому результати роботи інституту в минулому навчальному році є позитивними, а навчально-науковий потенціал перебуває на належному рівні. Олексій Миколайович зорієнтував особовий склад на плідну роботу та покращання результатів в усіх видах службової діяльності у новому навчальному році.

У подальшому, за окремими напрямками роботи навчального підрозділу, доповідали заступники директора інституту, які приділили значну увагу основній діяльності вищого навчального закладу – якості освіти.

Здобувачам вищої освіти було доведено рейтингові результати складань семестрових екзаменаційних сесій, захисту стажувань та навчальних практик, за результатами аналізу яких оголошено кращих у навчанні серед курсантів та магістрів. У свою чергу, кращою у навчальній успішності в минулому навчальному році було відзначено 21 навчальну групу здобувачів ступеня вищої освіти рівня «магістр», яка й отримала перехідну відзнаку інституту «Сову знань».

Разом з тим, під час підведення підсумків значну увагу було закцентовано на курсантах, які показали недостатній рівень успішності.

Підведення підсумків в інституті

На завершення зібрання Олексій Калюк ще раз привітав особовий склад з початком нового навчального року, побажав усім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та плідної наукової роботи.

Ольга Костюк,
група забезпечення навчального процесу
ННІ № 3 НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X