Українська версія сайту

Підведення підсумків!

02-10-2014

2 жовтня поточного року співробітниками Групи забезпечення навчального процесу інституту були підведені підсумки навчання за перший місяць навчального семестру.

Відкрив захід заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи, полковник міліції Калюк Олексій Миколайович. Інспектори Групи забезпечення навчального процесу довели до відома присутніх статистичні данні щодо отриманих оцінок та стану відпрацювання пропусків та отриманих незадовільних оцінок.

Було зазначено на проблеми які сприяють низькій успішності курсантів та на шляхи їх подолання.

На заході був присутній куратор Інституту Начальник відділення впровадження інноваційних методик навчання Навчально-методичного центру підполковник міліції Пуйко Віталій Миколайович, який довів курсантам інформацію що стосується змісту нового Закону України «Про вищу освіту».

Проведення такого заходу є вкрай важливим, він надасть можливість здійснювати постійний моніторинг якості навчання та оперативно реагувати на проблеми які з’являються, тому в перспективі співробітниками Групи забезпечення навчального процесу заплановано щомісяця проводити підсумки навчання на кожному курсі навчання.

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X