Українська версія сайту

Похід курсантів першого курсу ННІ №3 до кінотеатру

15-11-2017

14 листопада науковими співробітниками наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку ННІ №3 підполковником поліції Мозоль В.В. та лейтенантом поліції Литвин В.В. був організований похід курсантів першого курсу 104 та 106 навчальних груп до кінотеатру лінії кіно ТЦ «Аладдін». Юнаки та дівчата переглянули американську кримінальну кінодраму режисера і продюсера головної ролі Кеннета Брани «Вбивство у Східному експресі».

Мандрівка на одному з найрозкішніших потягів Європи раптом перетворюється в одну з найбільш стильних і захоплюючих загадок в історії.

 

Похід курсантів першого курсу ННІ №3 до кінотеатру

Екранізація роману автора багатьох бестселерів Агати Крісті «Вбивство у «Східному Експресі» розповідає історію тринадцяти пасажирів потягу, кожен з яких знаходиться під підозрою. І лише детектив має якомога швидше розгадати головоломку, перш ніж злочинець завдасть нового удару.

  

Похід курсантів першого курсу ННІ №3 до кінотеатру

Захоплюючий сюжет та віртуозна гра акторів тримає під враженням протягом усієї картини. Першокурсники отримали масу задоволення та чудово провели час.

 

Мозоль Вікторія

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X