Українська версія сайту

08-05-2018

Особовий склад навчально-наукового інституту №3 активно залучається до спортивно-масових заходів. В робочому графіку заплановані футбольні зустрічі з командами навчальних закладів Лівобережжя міста Києва.

07 травня в спортивному комплексі ННІ №3 відбувся перший товариський матч між збірними командами інституту та вищого навчального закладу «Київський медичний університет».

Проректор університету з науково-педагогічної, лікувальної та виховної роботи, генерал-майор медичної служби у відставці Володимир Мегедь та директор інституту Дмитро Андреєв привітали учасників з початком змагань, побажали цікавої командної гри та перемоги.

Наша команда продемонструвала незабутню гру, яка тримала в напрузі усіх присутніх у спортивному залі. З перших хвилин матчу хлопці перейшла в наступ, і залучившись підтримкою вболівальників, тримали марку фаворитів.

Суперник був серйозний, але наша команда впевнено демонструвала техніку гри та волю до перемоги.

Як результат – у ворота суперників було забито 9 голів і збірна команда ННІ №3 НАВС здобула бажану перемогу.

Товариська зустріч пройшла на одному подиху. Офіцери та курсанти познайомилися із студентами університету, недарма кажуть, що спорт – це велика потужна сила, яка зближує людей та дарує радість спілкування.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X