Українська версія сайту

Поєднання теорії та практики під час бінарного заняття з «Тактичної підготовки»

27-10-2021

25 жовтня науково-педагогічними працівниками кафедри тактичної підготовки ННІ № 3 НАВС підполковником поліції Євгенієм Гузенко та капітаном поліції Дмитром Руцьким проведено практичне бінарне заняття для курсантів 101 навчальної групи. До заняття були залучені представники Управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції: заступник командира роти 1 батальйону 4 полку 2 патрульної поліції, молодший лейтенант поліції Петрик Сергій та інспектор роти 1 батальйону 4 полку 2 лейтенант поліції Юхименко Віталій.

Поєднання теорії та практики під час бінарного заняття  з «Тактичної підготовки»

За темою заняття «Зупинення транспортних засобів при низькому рівні загрози» досвідчені фахівці обговорили з курсантами питання щодо зупинення транспортних засобів при низькому рівні загрози, з вогнепальною зброєю, дій патрульних поліцейських при проведенні поверхневої перевірки особи. Для проведення практичного блоку заняття за основу брали реальні ситуації зі службової діяльності з подальшим відпрацюванням в складі підгруп курсантів.

Поєднання теорії та практики під час бінарного заняття  з «Тактичної підготовки»

Поєднання теорії та практики під час бінарного заняття  з «Тактичної підготовки»

Патрульні поліцейські акцентував увагу майбутніх поліцейських на важливість застосування відпрацьованої методики та напрацювання необхідних вмінь і навичок під час виконання превентивних поліцейських заходів з метою запобігання правопорушенням та злочинам.

 

ГВСРД ННІ № 3 НАВС

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X