Українська версія сайту

06-04-2018

Надзвичайно важливим питанням у забезпеченні життєдіяльності навчальних підрозділів академії є дотримання пожежної безпеки.

Пожежна безпека в ННІ № 3 забезпечується шляхом проведення організаційних і практичних заходів та використання технічних засобів, спрямованих на запобігання пожежам, забезпечення безпеки учасників освітньо-виховного процесу, зниження можливих майнових втрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для успішного гасіння пожеж.

4 квітня з постійним та перемінним особовим складом навчально-наукового інституту №3 проведено лекцію та практичне заняття на тему: «Дії особового складу при виникненні пожежі. Навички користування первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) та їх типи».

Завідувач відділення протипожежної безпеки відділу організації роботи підрозділів логістики академії капітан поліції Олександр Полуян довів до особового складу вимоги наказів МВС України від 30.12.2014 «Про затвердження Правил пожежної безпеки» та НАВС від 24.02.2016 № 246 «Про заборону куріння на об’єктах, підпорядкованих національній академії внутрішніх справ» від 20.01.2014 № 49 «Про заборону використання електрообігрівачів та посилення відповідальності за стан пожежної безпеки», доручення НАВС від 03.04.2018 «Про запобігання виникненню пожеж ті інших надзвичайних ситуацій на об’єктах Національної академії внутрішніх справ». Розповів про порядок дій у разі виникнення пожежі та вимоги пожежної безпеки до приміщень різного призначення, що належать до системи освіти України. Провів детальний інструктаж щодо видів вогнегасників (вуглекислотні, повітряно-пінні, порошкові, водні, аерозольні) та їх застосування.

В практичному аспекті були відпрацьовані дії по евакуації курсантів, студентів та працівників з приміщень інституту.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X