Українська версія сайту

Правопросвітні знання – до школярів

30-03-2017

З метою правового виховання, формування у молоді чіткого правового світогляду, а також забезпечення набору у 2017 році до Національної поліції правосвідомих, професійно-спрямованих громадян, учасниками юридичної клініки «De Jure» здобувачами ступеня вищої освіти рівня магістр навчально-наукового інституту № 3 НАВС впродовж лютого — березня було проведено просвітницько-правову, профорієнтаційну та профілактичну роботу з учнівською молоддю Дарницького району м. Києва.

Правопросвітні знання – до школярів

В рамках проекту «Школа і поліція» при систематичному проведенні просвітницько-профілактичних занять з учнями 9-11 класів та вихованцями шкіл-інтернатів особливу увагу надавали проблематиці попередження правопорушень, роз’яснення прав та обов’язків громадянина України, відповідальності неповнолітніх, толерантності, ксенофобії, запобігання насильству в сім’ї, поліція і громада, а також важливості вибору професії правоохоронця.

Правопросвітні знання – до школярів

Користь від таких зустрічей безсумнівна, адже профілактика правопорушень серед молоді, орієнтація на суспільно корисну діяльність допомагає як шкільній молоді так і майбутнім правоохоронцям в складному процесі їх професійного та особистісного розвитку. І саме тому, одним із пріоритетних напрямів діяльності навчально-наукового інституту № 3 НАВС є правова, профілактична та профорієнтаційна робота зі школярами.

Правопросвітні знання – до школярів

Юридична клініка “De Jure”

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X