Українська версія сайту

Правова допомога від юридичної клініки ННІ №3 "De Jure"

03-10-2016

Юридична клініка "De Jure" навчально-наукового інституту №3 надає безоплатну правову допомогу усім громадянам, які її потребують. Вона є учасником Асоціації юридичних клінік України, в якій працюють і курсанти навчального підрозділу. Курсанти надають первинну правову юридичну допомогу та дають письмові відповіді на звернення громадян з різних правничих питань.

Діяльність юридичної клініки безпосередньо пов’язана із співробітництвом з вищими навчальними закладами, що здійснюють підготовку фахівців-юристів, органами юстиції, державної влади і місцевого самоврядування, судовими, правоохоронними органами та іншими установами і організаціями. Багато уваги членами юридичної клініки приділяється розробці, апробації і впровадженню в навчальний процес інтерактивних методів навчання курсантів і впровадження в загальний курс навчання навчальної дисципліни з робочою назвою «Юридична практика: робота в юридичній клініці».

За час роботи в юридичній клініці курсанти мають можливість застосовувати отримані теоретичні знання на практиці без відриву від навчання) та соціальні цілі (надання безоплатної юридичної допомоги та правової інформації малозабезпеченим верствам населення). Наша юридична клініка вирішує також і додаткові завдання – налагодження взаємоповаги та партнерських відносин поліції з населенням та інститутами громадянського суспільства, посилює практичну підготовку майбутніх правоохоронців на благо суспільства.

Крім того, курсанти-консультанти постійно беруть участь у Всеукраїнських та міжнародних конференціях та саміта. Також молоді юристи проводять просвітницьку роботу в школах за програмою " Школа і Поліція".

Прийом клієнтів відбувається щовівторка та щочетверга з 15:00 до 18:00 за адресою м. Київ, вул. Колекторна, 4.

E-mail: [email protected]

Ю.В. Князєв, Д.В. Куценко

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X