Українська версія сайту

Представник профільного департаменту зустрівся з курсантами ННІ №3

09-10-2017

У навчально-науковому інституті №3 проходить підготовка фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Тож чергова зустріч перемінного особового складу була організована з представником профільного департаменту.

 Представник профільного департаменту зустрівся з курсантами ННІ №3

06 жовтня з курсантами першого та другого курсів зустрівся головний інспектор відділу контролю масових заходів управління публічного порядку Департаменту превентивної діяльності Національної поліції майор поліції Олег  Гайдученко, який має 10-річний досвід роботи у цій сфері.

На початку лекції Олег Петрович нагадав присутнім, що відповідно до ч.1 ст. 39 Конституції України громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади. Основне ж завдання їхнього підрозділу максимально забезпечити публічну безпеку та правопорядок на таких заходах.

 Представник профільного департаменту зустрівся з курсантами ННІ №3

Він детально зупинився на понятті масових заходів, їх класифікації, алгоритмі  підготовки особового складу по реалізації поставлених завдань. Також поділився з молоддю досвідом роботи, дав цінні поради на майбутнє.

Зустріч пройшла у формі діалогу. Хлопці та дівчата мали змогу задавати питання, а фахівець доступно відповідав на них, спираючись на свій практичний досвід.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X