Українська версія сайту

Про антитерористичну операцію – з перших вуст

21-03-2017

13 квітня 2014 року Рада національної безпеки і оборони України оголосила про початок проведення широкомасштабної антитерористичної операції на сході країни. Того дня було підписано указ «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України». 

Вже три роки українське суспільство, затамувавши подих, слухає щоденні повідомлення про події в зоні проведення антитерористичної операції з телеканалів та радіоефірів. А курсанти навчально-наукового інституту №3 мали змогу поспілкуватися з очевидцем подій, з професіоналом своєї справи, почути інформацію безпосередньо з вуст військового журналіста.

20 березня до навчального підрозділу завітав бойовий офіцер, речник Адміністрації Президента України з питань антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко.

Про антитерористичну операцію – з перших вуст

Гучними оплесками зустріли почесного гостя у великій актовій залі. Представляючи Андрія Миколайовича особовому складу, директор інституту Дмитро Андреєв зазначив, що ця людина своїм життям, своїми справами творить новітню історію України. Це людина, на яку варто рівнятися молодому поколінню.

Зустріч пройшла цікаво і змістовно. Андрій Лисенко розповів про свої курсантські роки, адже закінчив Львівське вище військове училище та Київський військовий гуманітарний інститут за спеціальностями «Військова журналістика» та «Журналістика» з відзнаками. В подальшому професійно загартовувався на флоті, в миротворчих місіях. З літа 2014 року виступає на прес-брифінгах з повідомленнями про актуальну інформацію та перебіг події в зоні проведення АТО. Андрій Миколайович поділився з присутніми конкретними фактами щодо організації та проведення антитерористичної операції на Донбасі, життєвими історіями про деяких військовослужбовців. Також відповів на численні запитання курсантів.

Про антитерористичну операцію – з перших вуст

Основна думка, який хотів донести до юнаків та дівчат наш гість – робити все на відмінно і навіть краще, стати справжніми фахівцями своєї справи, гідно нести звання офіцера, бути патріотами своєї країни.

Після офіційної частини – фото на згадку з військовим офіцером, щоб потім поділитися з рідними, друзями, адже зустрічі з такими неординарними людьми запам’ятовуються на все життя.

Про антитерористичну операцію – з перших вуст

 

 

Елеонора Маковецька

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X