Українська версія сайту

Про поведінку у соціальних мережах для студентів – першокурсників ННІ № 3

07-10-2021

Мережа Інтернет з кожним роком стає все більш поширеною у всьому світі і надає величезні можливості для спілкування. Можливість підключитися до мережі за допомогою мобільних пристроїв набагато спрощує доступ до нього. Проте, поряд з беззаперечною користю, яку може принести Інтернет, він містить і величезну кількість небезпечної інформації. Саме про це йшла розмова із студентами першого курсу ННІ № 3.

Про поведінку у соціальних мережах для  студентів – першокурсників ННІ № 3

З молоддю поспілкувалися психолог відділення психологічного забезпечення академії Вікторія Бутко, методист групи забезпечення освітнього процесу Марта Яшина та фахівець групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Тетяна Пасічник. В ході профілактичної бесіді із студентами проговорили питання щодо інформаційної грамотності у соціальних мережах. І хоча сучасне покоління молоді мають достатньо високу обізнаність щодо можливостей соціальних мереж, варто було нагадати про такі ризики та явища, як: комп’ютерна залежність, доступ до небажаного контенту, розкриття конфіденційної інформації, ігроманію, зіткнення з гриферами, кібероніоманію (неконтрольовані покупки в мережі), кіберкомунікативну залежність, кіберсексуальну залежність та секстинг, нав’язливий веб-серфінг, кіберагресію, кібербулінг, кібергрумінг, інтернет-шахрайство та вірусне зараження комп’ютера.

Про поведінку у соціальних мережах для  студентів – першокурсників ННІ № 3

Про поведінку у соціальних мережах для  студентів – першокурсників ННІ № 3

Гадаємо, що студенти проаналізують доведену інформацію та будуть дотримуватись правил безпечної поведінки у соціальних мережах.

 

ГВСРД ННІ № 3, НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X