Українська версія сайту

Профілактична лекція для курсантів ННІ № 3

15-09-2017

Виховання позитивної мотивації до власного здоров’я, потреби у здоровому способі життя, сприяння у засвоєнні ними знань, умінь і навичок, необхідних для збереження, зміцнення та відновлення здоров’я – є невід’ємним елементом у навчально-виховному процесі курсантської молоді.

Профілактична лекція для курсантів ННІ № 3

З цією метою для курсантів навчально-наукового інституту № 3 завідувачем медико-санітарної частини Наталією Мельничук проведена профілактична лекція. Зокрема, вона зазначила, що з настанням осінньо-зимового періоду активно поширюються збудники гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Лікар зупинилася на характерних клінічних ознаках гострих респіраторних вірусних інфекцій, їх перебіг, а головне – детально ознайомила присутніх з основними правилами запобігання захворюваності на ГРВІ та інфекції, що поширюються повітряно-крапельним та контактно-побутовим шляхом.

Велику увагу Наталія Валеріївна приділила питанням правильного харчування, дотримання особовим складом санітарно-гігієнічних норм в кімнатах проживання та особистої гігієни.

Під час лекції фахівець розповіла про конкретні приклади з власної лікарської практики, що особливо було цікаво курсантам. Крім того, відповіла на питання молоді по обговорюваній проблематиці та дала корисні поради на майбутнє.

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X