Українська версія сайту

Профорієнтаційна робота зі школярами Спеціалізованих ЗОШ №113 та №274

13-09-2014

Всім добре відомо, що НАВС – академія із добре розвинутими спортивними традиціями як у любительському спорті, так і в професійному спорті високих досягнень. Тож, кращої нагоди для проведення профорієнтаційної роботи аніж День фізичної культури та спорту, годі й шукати. Адже спортивні змагання не тільки сприяють ви­хованню таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до пе­ремоги, сміливість, колективізм, дружба, але й мають вирішальне значення в організаційно­му зміцненні та пожвавленні всієї діяльності колективів і, насамперед, сприя­ють залученню нових верств населення до си­стематичних занять спортом.

Активом курсантського самоврядування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України була організована зустріч з учнями 11-их класів Спеціалізованої ЗОШ №113 та Спеціалізованої ЗОШ №274 Дарницького району для проведення з ними профорієнтаційної роботи.

Школярі з захопленням спостерігали за перебігом змагань  які організувала  кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки й самі спробували свої сили  та прийняли безпосередню участь у змаганнях. Так, команда дівчат посіла 3-те місце у командному змаганні «Естафета». Старшокласники спробували свої сили і в інших видах спорту, зокрема: згинання й розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, біг  100 м. тощо.

Курсантський актив особистим прикладом показав що заняття спортом є дуже важливим, оскільки загартовується характер, здорове тіло й дух.

 

 

Після закінчення змагань для школярів було організовано ознайомчу екскурсію по території навчального підрозділу, де вони невпинно задавали питання які їх цікавили.

А по завершенні за активну участь у святі кожен із старшокласників отримав книгу «Олімпійський у серцях вогонь», диплом і звичайно ж солодкий подарунок. 

Олена Ремез
Голова курсантського самоврядування
ННІ ПФПМГБНГУ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X