Українська версія сайту

Проходження навчальної практики курсантами другого курсу ННІ №3 на постійному контролі

06-02-2018

Однією з основних складових навчального процесу в Національній академії внутрішніх справ була і залишається його практична направленість.

Наразі навчальну практику у територіальних органах поліції проходять і курсанти другого курсу навчально-наукового інституту №3.

Проходження навчальної практики курсантами другого курсу ННІ №3 на постійному контролі

       

До процесу контролю за проходженням практики залучені керівний, науково-педагогічний склад, працівники групи забезпечення навчального та куратори навчальних груп.

Відповідно до Графіка перевірок особового складу проведено чергову робочу зустріч з курсантами на базі Дніпровського управління поліції ГУНП в місті Києві. У підрозділі проходять практику рядові поліції Дмитро Агеєв, Артем Батрак, Вікторія Біляєва, Марина Мельник, Вікторія Панасюк, Дмитро Пивовар та Олег Супрун. Перевіряв хід проходження практики особовим складом провідний фахівець, який забезпечує обов’язки начальника курсу, капітан поліції Андрій Грибан.

В ході бесіди курсантам ще раз було наголошено на сумлінне ставлення до визначених службових обов’язків, якісну підготовку матеріалів, передбачених індивідуальним планом навчальної практики та звітної інформації.

Також до особового складу додатково доведені вимоги керівництва Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції щодо дотримання правил особистої безпеки, ввічливого спілкування з громадянами, а також необхідності максимально спрямовувати свій потенціал над підвищенням рівня довіри населення до підрозділів поліції.

 ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X