Українська версія сайту

01-03-2018

28 лютого, на виконання вимог доручення НАВС від 09.02.2018 № 11, у навчально-науковому інституті № 3 відбулася робоча зустріч проректора академії полковника поліції Руслана Сербина з особовим складом навчального підрозділу.

Підґрунтям зазначеного заходу стало занепокоєння керівництва МВС станом дотримання дисципліни та законності у підпорядкованих вищих навчальних закладах. Тож під час зустрічі проректор зупинився на вимогах МВС та ректорату щодо безумовного дотримання перемінним особовим складом дисципліни, законності, Правил дорожнього руху, транспортної дисципліни. Нагадав присутнім про ті негативні випадки, які сталися за участю курсантів академії.

Руслан Андрійович акцентував увагу на необхідності якісно навчатись і фізично загартовуватись, максимально використовувати кожну вільну хвилину для професійного зростання. А керівництво академії, інституту забезпечить усі необхідні для цього умови, по всім напрямкам життєдіяльності навчального закладу. Основне, на чому мають зосередитись слухачі магістратури та курсанти – це дисципліна і навчання.

Він наголосив, що до порушників дисципліни позиція ректорату буде принциповою і жорсткою, як і раніше.

Хлопці та дівчата висловили свої побажання по проблематиці питань, які озвучувались на зустрічі, а також задали ряд запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Після серйозної розмови з особовим складом, не обійшлося і без приємних моментів. За сумлінне ставлення до навчання, активну участь у громадському житті академії, високі спортивні досягнення та досягнення у науковій діяльності, проректор вручив подяки та грамоти курсантам другого та першого курсів.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X