Українська версія сайту

Проведення навчально-методичного збору!

05-09-2014

В інституті проведені навчально-методичні збори, присвячені початку нового 2014-2015 навчального року. Крім постійного особового складу інституту до проведення зборів були залучені науково-педагогічні працівники загально академічних кафедр, які забезпечують виконання навчальних планів у І семестрі поточного навчального року. В роботі зборів прийняв участь представник навчально-методичного центру НАВС — куратор інституту підполковник міліції Пуйко В.М.

Заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи полковник міліції Калюк О.М. підвів підсумки навчальної, методичної та наукової роботи інституту за минулий навчальний рік. Керівники підрозділів довели інформацію про стан діяльності факультетів інституту, також були заслухані звіти про роботу Вченої ради, про дотримання правил внутрішнього розпорядку дня, про організацію кураторської роботи інституту, про матеріально-технічне забезпечення.

На зборах визначено, що головним завданням структурних підрозділів інституту на 2014-2015 навчальний рік є забезпечення діяльності кафедр інституту на засадах гуманності і демократичності навчально-виховного процесу, рівноправності у навчанні, об’єктивності в оцінці знань курсантів, орієнтації навчального процесу на індивідуальну підготовку курсантів, націлену на забезпечення отримання ними відповідних знань, умінь та навичок.

Формування у курсантів високих моральних, ділових і професійних якостей, свідомого ставлення до виконання службових обов’язків на основі суворого дотримання вимог Конституції України, порядку і правил встановлених законодавством України та нормативними документами Міністерства внутрішніх справ України.

Акцентована увага керівників кафедр на підтриманні тісного зв'язку навчально-виховного процесу з практикою шляхом залучення до проведення занять практичних працівників МВС України, проведення науково-практичних семінарів, включення до планів семінарських та практичних занять питань щодо розв’язання конкретних практичних завдань, які покладені на підрозділи міліції та підрозділи Національної гвардії України.

Зазначено, що проведення виховної роботи повинно базуватись на засадах глибокого усвідомлення кожним членом колективу інституту особистої відповідальності за успішне вирішення завдань навчально-виховного процесу, необхідності сумлінного виконання службових обов'язків, з метою формування всебічно розвинутих особистостей курсантів.

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X