Українська версія сайту

Ранкова зарядка – запорука здоров’я!

18-05-2017

Ранкова зарядка в навчально-науковому інституті № 3 – це і традиція для курсантів, і захід передбачений розпорядком дня навчального підрозділу, який запланований кожного дня о 6 годині 15 хвилин.

Вона корисна для людей будь-якого віку і потрібна кожній людині, аби після сну організм підготувати до навчання та праці і зарядити його енергією на цілий день. Ще з дитинства нас привчали до цієї справи у дитсадках та школах, про її корисність ми звикли чути від лікарів.

Ранкова зарядка – запорука здоров’я!

Однак найкращий спосіб повірити, що ранкова зарядка ефективна, перевірити її результат на собі. Починати робити ранкову зарядку ніколи не пізно.

18 травня в ННІ № 3 на підтримку масового заходу, а саме громадської ранкової зарядки за участю представників Уряду України, студентів Київських вищих навчальних закладів та активних громадян, пройшла вже звична для курсантів ранкова зарядка.

Ранкова зарядка – запорука здоров’я!

Помірне фізичне навантаження допомагає курсантам швидше перевести організм в активний стан після сну, розганяє ранкову сонливість і млявість, підвищує тонус, покращує настрій, зміцнює мускулатуру, стимулює до результативної роботи та головне – посилює апетит. Адже після ранкової зарядки по розпорядку дня – сніданок.

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X