Українська версія сайту

Реалізація програми «Школа і поліція»

07-10-2016

В рамках реалізації програми просвітницько-профілактичних занять з учнями 1-11 класів «Школа і поліція», шостого жовтня здобувачі ступеня вищої освіти рівня магістр навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ лейтенанти поліції Коломійчук Н.І, Одотюк І.В. та Олійник Б.О. під керівництвом старшого наукового співробітника наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку ННІ №3 підполковника поліції Вікторії Мозоль провели відкрите заняття з учнями 5-го класу Київської інженерної гімназії м. Києва на тему «Безпечна дорога до школи».

Дорога до школи веде школярів не лише до приміщення, а й до великої країни Знань, до світла, що так необхідне в житті кожної людини, щоб почувати себе громадянином та повноцінним членом суспільства. Проте, вона не завжди буває безпечною, оскільки комусь потрібно переходити проїжджу частину вулиці, комусь іти через сквер чи парк… А тому, існує небезпека, що загрожує життю і здоров’ю учнів.

Реалізація програми «Школа і поліція»

Під час проведення заняття здобувачі розповіли, як правильно вибрати безпечну дорогу до школи, яких правил потрібно дотримуватись для безпечного руху по дорозі та її переходу, актуалізували питання на звичці дотримуватись правил дорожнього руху для пішоходів, на розвитку спостережливості та бережному ставленні до свого здоров’я та ін.

Реалізація програми «Школа і поліція»

Учні гімназії активно приймали участь в обговоренні даної теми, відповідали на запитання, загадки та тестові завдання. Надалі планується подальша співпраця з гімназією та проведення занять на не менш актуальні теми.

Реалізація програми «Школа і поліція»

Вікторія Мозоль

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X